„Повторно ја имам контролата над мојот живот“

На 12 години пушев марихуана. На 13 години почнав да земам аналгетици, а на 14 веќе бев зависник од хероин.

Водев два многу различни животи. Пред светот глумев дека сум добро, а во себе чувствував голем хаос.

Сериозно пробав да се самоубијам. Бев многу блиску до смртта и тогаш мајка ми ме наговори да одам во Нарконон.

Кога ја завршив програмата, знаев дека ја направив најважната работа на светот.

Повторно имав контрола врз животот, а моите ми веруваа Повторно се грижев за себе и за семејство, и сакав да бидам жив.

Тоа не може да се замени со ништо.

Повеќе спотови