Спремен за вистински живот

Narconon Balkan

Пред моето идење во Нарконон Балкан животот ми беше излезен надвор од секоја контрола, се се вртеше околу дрога и немав никаква волја за живот. Бев премногу скептичен околу тоа дека има за мене спас од злото, но од кога дојдов и ги запознав луѓето овде видов дека програмата навистина функционира и тие луѓе беа моделот каков што сакав јас да бидам. Тоа ми даде мотив за да вложам се од себе и да извлечам максимум придобивки од програмата. Првично почнав редовно да јадам и да спијам, ми се врати енергијата и почнав нормално да функционирам.

„По одреден временски период увидов дека ми е многу подобро без дрога и алкохол па почнав да се чуствувам како никогаш да сум немал проблем со зависност.“

По одреден временски период увидов дека ми е многу подобро без дрога и алкохол па почнав да се чуствувам како никогаш да сум немал проблем со зависност. Како напредував низ програмот почнав вистински да уживам и да го сакамживотот, научив кои се вистинските вредности, кои работи треба да ги ценам. Сега сум спремен да го живеам животот, да бидам подобра личност за себе и за луѓето околу мене, презадоволен сум од резултатот кој го постигнав во текот на програмата и сега сум уверен дека човек може да се промени и може да живее живот без зависности.

Ј.К. студент на Нарконон Програмата


АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА