НАЈНОВИ ВЕСТИ

Eleonora in Приказна за успех
6, декември 2017

Му кажав збогум на минатото

Одреден период од животот постојано имав насоки за мојот живот, како да го правам, што смеам а што несмеам да правам , па со тоа ми се имаше створеноогромна одбивност кон насоки посочувани за мене и мојот живот…

прочитај повеќе...

Eleonora in Приказна за успех
5, декември 2017

Летнав повисоко од било кога до сега

Целта на објективите е да се извлече лицето од минатото и да се донесе во сегашноста, со подготвеност и способност да се соочи со животот без да прибегне кон дрога. Со вас споделуваме успех од студент кој е моментално на тој курс.

прочитај повеќе...

Eleonora in Вештини за Живеењетo
27, ноември 2017

Научив како да бидам чесен и како да ја повратам довербата кај фамилијата

Последниот дел од програмата се состои од серија на Курсеви за вештини за живеењето. Овие курсеви му ги даваат на поединецот алатките кои му се потребни за никогаш повеќе да не земе дрога.

прочитај повеќе...

Eleonora in Приказна за успех
20, ноември 2017

Ја открив причината за мојата зависност!!

Благодарение на курсот “Надминување на нестабилностите во животот“ конечно ми се одговори прашањето: Зошто во животот сум посегнувала толку често по дрога? Причината за тоа била огромното присуство на антисоцијални личноти во мојот живот.

прочитај повеќе...

Eleonora in Детоксикација
18, ноември 2017

Прекрасно е да си среќен

Се чувствувам прекрасно. Толку сум среќна што незнам како да се изразам. Срцето ми зрачи љубов во мене и во околината. Исполнета сум со светлина.

прочитај повеќе...

Eleonora in рехабилитација
18, ноември 2017

Сега знам како понатаму во животот

Откако го прочистив телото и се стабилизирав во просторот, јас ја изучив книгата за “Надминување на Нестабилноста во Животот”. Од неа научив многу работи кои ќе ми бидат корисни за понатака во мојот живот.

прочитај повеќе...

Eleonora in Приказна за успех
11, ноември 2017

Фантастичен курс кој ке ми помогне во справување со личностите и останувањето ослободен од алкохол

Фантастичен курс кој ке ми помогне во справување со личностите и останувањето ослободен од алкохол Со курсот “Надминување на Нестабилноста во Животот“ се стекнав со практично знаење кое ќе биде исклучително корисно во мојот живот.

прочитај повеќе...

Eleonora in Детоксикација
9, ноември 2017

Повторно сум среќен човек кој блеска

Трета светска војна конечно заврши, а поубава победа неможев да извојувам. Сите оние бубачки (токсини) кои ме јадеа психички и физички, кои ме правеа не-човек, престанаа како паразити да се хранат од моето кревко тело.

прочитај повеќе...

Eleonora in Детоксикација
8, ноември 2017

Се сакам повторно себеси

Бев заглавена во една работилница каде што главна машина ми беше мозокот кој постојано брчеше и даваше погрешни, деструктивни инструкции кон својот единствен вработен, Јас. Конечно работилницата работи во тотален мир и хармонија со придонес за својот вработен.

прочитај повеќе...

Eleonora in рехабилитација
4, ноември 2017

Ја Надмудрив Зависноста

Откако желбата за дрога е засекогаш отстранета и физичката страна од зависноста е искоренета, време е да посветиме внимание на причините поради кои лицето воопшто започнало да зема дрога.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Му кажав збогум на минатото

Летнав повисоко од било кога до сега

Научив како да бидам чесен и како да ја повратам довербата кај фамилијата

Ја открив причината за мојата зависност!!

Прекрасно е да си среќен

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ