Добредојдовте во
Нарконон Балкан

НИЕ ВО НАРКОНОН СМЕ ПОСВЕТЕНИ НА ЕДНО НЕШТО: Да ви помогнеме да ја надминете зависноста засекогаш.

Уникатната Програма на Нарконон дава извонредни резултати. Нашите центри нудат стабилност и удобност за да ви помогнат да се ослободите од зависноста и да си го обновите вашиот живот без дроги. Нашиот персонал се грижи и тој е постојано со вас.

Македонскиот Нарконон е сместен на планина, на чист и свеж воздух, опкружен со ридови и езеро кои создаваат околина што смирува, во која нема стрес и во која лесно можете да се фокусирате на вашата рехабили­тација.

Нашите гостински соби обезбедуваат одмор кој е вита­лен дел од програмата. Здравата исхрана помага да се забрза закрепнувањето и опоравувањето. Кога ги подготвувавме сите поволности, ја зедовме предвид вашата темелна и успешна рехабилитација.

Доколку вие или некој што го познавате има проблем со дроги или со алкохол, јавете се во Нарконон уште денес.

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА