Во Нарконон, ние сме посветени на едно нешто: да Ви помогнеме да ја надминете зависноста еднаш засекогаш. Уникатната програма на Нарконон дава неспоредливи и исклучителни резултати. Нашите центри нудат стабилност и удобност за да Ви помогнат да се ослободите од зависноста и повторно да си го изградите Вашиот живот без дрога. Нашиот персонал се грижи за вас и се со вас во секоја фаза од програмата.

За Нарконон Балкан