Побарајте го Вашето бесплатно портфолио со информации

за програмата на Нарконон и нашата глобална мрежа на центри за рехабилитација од дрога.

Ако барате информации за да се запишете на програмата на Нарконон, притиснете тука.

Злоупотребата на дрога и алкохол има катастрофални последици не само по поединецот кој е фатен во канџите на зависноста, туку и по општеството. Дрогата ја уништува продуктивноста, уништува семејства и уништува животи.

Уште од 1966 година, мисијата на Нарконон е да обезбеди ефикасен начин за рехабилитирање од зависноста од дрога и насекаде низ светот да им помогне на општествата да се ослободат од злото на злоупотреба на истата.

Нашата референтна мрежа е од суштинско значење за постигнувањето на нашата најголема мисија.

Пополнете го овој образец за да добиете бесплатно портфолио со сеопфатни информации за програмата на Нарконон и нашата глобална мрежа на центри за рехабилитација од дрога.

Бидете сигурни дека ние ја почитуваме вашата приватност. Сите обезбедени информации се строго доверливи. За дополнителни информации прочитајте ја Правила за приватност.

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА