Побарајте го Вашиот бесплатен пакет со информации

Дознајте повеќе за Програмата на Нарконон и нејзините ефекти поврзани со спасувањето на животи.

Семејствата кои се погодени од зависноста од дроги веќе знаат колку е тешко да се реши овој проблем.

Нарконон верува дека зависноста не е ниту наследна, ниту пак неизлечива болест за која е потребен бесконечно долг третман.

Нашата програма се состои од уникатни техники со кои природно им се помага на зависниците да ја надминат зависноста од дрога и алкохол и нивните штетни ефекти.

Пополнете го овој образец за да побарате повеќе информации за програмата и за тоа како да се запишете на истата.

Бидете сигурни дека ние ја почитуваме вашата приватност. Сите обезбедени информации се строго доверливи. За дополнителни информации прочитајте ја Правила за приватност.

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА