Фокус на Иднината

Narconon Balkan
(Слика од Nature's Charm/Shutterstock.com)
 

Денес сфатив колку посилна личност сум станала во овај изминат период. Приметив дека повеќе не дозволувам ништо од мојата околина да им наштети или да допред до моите ставови и размислувања. Секој човек си има своја перцепција кон надворешниот свет и мојата е фокусирана на иднината, да бидам подобра од предходно. Оние акции што ги правам во сегашноста се чекор кон мојата иднина, сега се осеќам многу поспособна во мојот живот. Можам да проценам и забележам што треба да направам или превземам за да имам иднина во која ќе уживам, во која ќе се чувствувам дека таму припаѓам,како што се осеќам сега и овде, во овај момент!

М.Р. студент во Нарконон Балкан


АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА