Ништо не ме спречува да живеам убав и мирен живот

Драган

Пред нарконон Програмата се соочував со премногу ситуации што ми беа премногу тешки за решавање. Имав и многу ситуации од кои бегав и се најдов опкружен со премногу проблеми кои ме спречуваа да живеам мирен и убав живот. Нарконон ми помогна да ги решам тие проблеми, едноставно ми помогна да ЖИВЕАМ. Во моментов, после скоро 2 години DRUG FREE живот јас не гледам во проблемот – гледам во решението, сега знам дека постојат решенија и не постои проблем што ме спречува да дејствувам во нормална состојба, да се едуцирам и да се надградувам самиот себе.

„Jас не гледам во проблемот – гледам во решението...“

Благодарам Нарконон Балкан

Драган Д., дипломец на Нарконон Програмата


АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА