Оваа среќа не ми ја дала ниту една дрога

Трезна жена

Кога го започнав делот на прочистување на телото, Детоксикацијата – Нов Живот, имав многу потешкотии, како физички така и ментални. Околу дваест дена тешко се движев со болки во нозете и грбот, во тие денови бев многу нервозна, се карав и расправав со луѓето околу мене и сѐ ми сметаше.

Како што ми поминуваа физичките болки во времето поминувајќи го во сауна, почнав да гледам подруго на сите активности во центарот, сфатив дека ги надминувам потешкотиите и добив повеќе енергија. Сауната направи огромни промени врз мене!

Сега сум среќна, задоволна од себе, мојот ден е исполнет со насмевки, не гледам на активностите со гнев, напротив се справувам на убав начин и со задоволство, телото го осеќам многу лесно, спијам како никогаш до сега и се радувам на секое утро, многу сум среќна и задоволна од сѐ.

„После многу години сфаќам дека не ми треба дрога за да функционирам и да бидам среќна.Сега сум среќна, задоволна од себе, мојот ден е исполнет со насмевки.“

После многу години сфаќам дека не ми треба дрога за да функционирам и да бидам среќна. Оваа среќа и енергија не ми ја дала ниту една дрога. Ви благодарам за сѐ.

Студент на Наркон Балкан – Т.Т.(За да ја зачуваме приватноста, сликата која ја прикажуваме не го прикажува директно Нарконон студентот или студентот кој има завршено Нарконон програм.)

АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА