Размислувам позитивно

Александар М. студент на Нарконон програмот

Многу ми е мило и драго затоа што сум во Нарконон балкан, тука научив дека мојот ум бил преполн со негативни слики и случки кои го задржувале моето внимание во минатото. За време на програмот со правилна едукација, здрава храна и опкружен со позитивни луѓе, моето внимание го насочив кон сегашноста па во мојот ум почнаа да преовладуваат позитивни слики и случки. 

„Работам и се трудам да размислувам многу позитивно, сакам на сите мои блиски да го пренесам ова искуство, да ја подобрам мојата фамилија и да го споделам моето знаење и мојата енергија.“

Работам и се трудам да размислувам многу позитивно, сакам на сите мои блиски да го пренесам ова искуство, да ја подобрам мојата фамилија и да го споделам моето знаење и мојата енергија. Се ближи завршувањето на мојот програм, по кој јас безусловно ќе споделувам се што научив во Нарконон.

Се осеќам многу убаво и надежно за иднината, мојот живот комплетно се промени.

Александар М. студент на Нарконон програмот


АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА