Самоуверена и Храбра

Narconon Balkan
(Слика од simona pilolla 2/Shutterstock.com)
 

Денес сфатив колку сум го успорила мојот напредок во животот, каква била уствари мојата реалност до сега, колку дрогата ми го уништи мојот живот. Конечно се осеќам многу присутна во сегашноста, ми се допаѓа многу мојот пат сега (околината, луѓето околу мене, начинот на кој што живеам во овај момент, патот по кој чекорам). Почнав да се осеќам многу позитивно во врска со моите способности, да ги препознаам вистинските и правилните чекори кои треба да ги направам за никогаш повторно да не ги повторам грешките од минатото. Мојата иднина е совршено место во кое што ќе продолжам да чекорам напред, самоуверена и храбра!

М.Р. студент во Нарконон Балкан


АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА