Сум живеел во имагинарен свет

Narconon Balkan
(Слика од rdonar/iStockPhoto.com)
 

Денес дознав како дрогата ми го променила патот и правецот од вистинскиот поглед на животот. Сум живеел во некој имагинарен свет кој не постоел, кој бил продукт на мојата потсвест. Денес дознав колку штета ми направило тоа, прво мене а потоа јас сум го раширил на сите околу мене.

Со помош на вежбите и технологијата во Нарконон Балкан јас повеќе не живеам во тој замислен свет. Штетата што сум ја направил можеби неможам никогаш да ја надокнадам кај моето семејство но сигурно тие ќе бидат среќни и горди на мене кога ќе видат дека вистински сум се променил и станувам човек на кој можат да му веруваат.

Студент во Нарконон Балкан


АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА