Возобновено знаење

Возобновено знаење

Денеска повторно се случи една вежба да придонесе да се возобнови одредено знаење што го имав за себе.

Отсекогаш сум верувал дека имам одлично чувство за ориентација. Дури во периодите кога сум бил под големо дејство на алкохол сум мислел дека немам проблем со ориентација.

Денес заклучив дека моето чувство за ориентација било базирано на рецепторот за вид.

Улога во осетот за ориентираност на моето тело—нешто што одамна го имам заборавено. Искрено сум среќен поради тоа и дефинитивно повторно ќе започнам со разбирање на мојата околина и локацијата на моето тело во околината со рецепторот за допир.

С.Њ.—СТУДЕНТ ВО НАРКОНОН БАЛКАН

АВТОРОТ

Filip Fidanovski

Filip is a Narconon Graduate who is now working as a Marketing and Promotions Manager at Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА