Евидентна Промена

Нарконон Балкан

Во текот на објективните вежби сфатив некои работи во врска со мене и со моите карактеристики како личност. Увидов некои значајни промени кај мене на кои што сум многу горда, се што учам тука го применувам веднаш и премногу сум среќна заради тоа. Предходно многу ретко го споделував се она што го мислев,бев затворена во себе и воопшто не бев комуникативна личност. Мојата глава стоеше на моите раменици без некоја конкретна намена, звучи смешно но вистината е таа, воопшто не размислував. Сега се чувствувам многу присутна,размислувам пред што и да кажам, можам да прифатам и да дадам совет. Постанав личност која може слободно да комуницира и е отворена за ново поглавје во мојот живот благодарение на тимот во Нарконон Балкан.

М.Р., студент во Нарконон Балкан


АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА