Конечно се разбуди во мене личноста што бев пред многу години

Објективите за мене се извонреден дел од програмата на Нарконон.
Man walking in nature.
(Слика од www.shutterstock.com)

Во мене се разбуди личноста што бев пред многу години. Убаво е чувството да се завршат Објективите со победи и придобивки кои остануваат во мене. Со Oбјективите ми се крена свеста за самиот себе и за луѓето околу мене, за околината, а и за предметите што ме опкружуваат. Вниманието ми се насочи во моментот, да бидам свесен што правам и како правам без да размислувам на минатото.

Сега со мојата стабилна состојба можам да се грижам за моето здравје и за сите кои ме опкружуваат.

Желбата е од големо значење бидејќи со помош на неа дојдов до оваа стабилна состојба во која сум сега.

Бев упорен во Објективите и успеав, го достигнав тоа што ме прави среќен, спокоен и стабилен. Сега можам да се контролирам самиот себе, да контролирам се што е во моите раце без проблем. Се променив како личност и за тоа сум премногу среќен, а тоа е од голема важност за убав живот. За ова да се случи и за сите мои придобивки придонесе мојот Супервизор и целиот тим на Нарконон Балкан кои ме насочуваа во ова за да го постигнам мојот максимум од Објективите.

Д.Т.—Студент во Нарконон Балкан


За да ја зачуваме приватноста, сликата која ја прикажуваме не го прикажува директно Нарконон студентот или студентот кој има завршено Нарконон програм.

АВТОРОТ

Narconon Balkan

Drug problem does not destroys only the addict, but also the people around him who love him. At Narconon, we are dedicated to one thing: helping you overcome addiction for good. The unique Narconon program offers unprecedented results.

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА