Ми се врати чувството за сопственото тело

Слика од www.pexels.com

Во текот на овој објектив се случија многу убави работи кои ќе ми го направат животот многу подобар. Најпрво сфатив дека со комарот и обложувалниците не се добива ама апсолутно ништо туку напротив само губиш, пари и разум. Исто така сфатив дека желбата за да се направи нешто има огромна улога во мојот живот, бидејки само со желба работите се постигнуваат и се решаваат полесно и побрзо. Најголемата победа која што ја имам од овој објектив е чувството кое ми се врати за деловите од моето тело. Во периодот додека користев дрога воопшто не се грижев за сопственото тело. Благодарение на овој објектив ми се зголеми свеста за сопственото тело, контролата врз него и местоположбата за деловите од моето телото. Тие се присутни на мене и морам да се грижам за нив бидејки тие се дел од мене и без нив животот би бил тежок и невозможен.

Д.Т. – Студент во Нарконон Балкан


За да ја зачуваме приватноста, сликата која ја прикажуваме не го прикажува директно Нарконон студентот или студентот кој има завршено Нарконон програм.

АВТОРОТ

Narconon Balkan

Drug problem does not destroys only the addict, but also the people around him who love him. At Narconon, we are dedicated to one thing: helping you overcome addiction for good. The unique Narconon program offers unprecedented results.

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА