Надеж за токсичното општество во кое што живееме

Happy young man, silhouette

Се чуствувам препородено, свежо, будно, бистро, имам огромна енергија и волја за сите секојдневни активности. Кожата ми е обновена и има подобар сјај. Целосно како физички така и ментано се чуствувам будно и ослободено од отровите на кои сме изложени секојдневно во ова токсично општество во кое што живееме.

Во текот на програмата за Детоксикација - Нов Живот почуствував како се ослободував од радијацијата која што беше акумулирана во мене. Исто така го осетив и ефектот од анестезијата која што ја имав примено кога бев во процесот на пораѓај, го надминав тоа и потоа осетив едно огромно олеснување.

Сакам да им се заблагодарам на целиот персонал на Нарконон – Балкан кој ми помогна полесно да поминам низ програмата за детоксификација. Најмногу од се сакам да се заблагодарам на Л. Рон Хабард за тоа што ја развил оваа прекрасна програма на прочистување која има огромна важност за луѓето кои ја прават и кој овозможил сите луѓе на оваа планета да ги почуствуваат придобивките.

Студент од Нарконон – Балкан А.К.


За да ја зачуваме приватноста, сликата која ја прикажуваме не го прикажува директно Нарконон студентот или студентот кој има завршено Нарконон програм.

АВТОРОТ

Filip Fidanovski

Filip is a Narconon Graduate who is now working as Director of Promotion & Marketing at Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА