Нов живот полн со убавина

Нарконон

Детоксикацијата – Нов Живот, е комбинација од здрава исхрана, вежби, потење во сауна и внимателно надгледуван режим на внесување течности. Со постап­ките кои се на програмата се разградуваат и исфрлаат токсичните остатоци кои се задржани во телото, дури и откако лицето престанало да користи дроги. Ова е успех од студент пo завршување на програмата за Детоксикацијата – Нов Живот:


“Благодарение на програмата за Детоксикацијата – Нов Живот, се чувствувам пресреќно и преполн сум со енергија.”

Благодарение на програмата за Детоксикацијата – Нов Живот, се чувствувам пресреќно и преполн сум со енергија. Лошата и негативна енергија што ја имав претходно во минатото сосема исчезна. Лошите слики и емоции кои ги имав исто така од претходно сега чувствувам дека се минато. Со помош на трчањето пред сауна сега имам кондиција што мислев дека никогаш нема да можам да ја имам, а кожата ми стана многу поубава и понежна. Почнав да се радувам на природата и околината, ми се врати и чувството за допир и сега кога ќе допрам нешто навистина го чувствувам.

Програмата за Детоксикацијата – Нов Живот, навистина ми го даде тоа, нов живот кој е преполн со убавина, виталност и сила за да можам да продолжам понатаму и да чекорам цврсто и одлучно до мојата цел, а таа цел е живот без дроги.

Голема благодарност чувствувам кон програмата за Детоксикацијата – Нов Живот и до одговорниот за испорака на истата Ненад, кој ми даде огромна поддршка и благодарение на нив сега сум со чисто тело и спремен за новиот чекор.

АВТОРОТ

Filip Fidanovski

Filip is a Narconon Graduate who is now working as a Marketing and Promotions Manager at Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА