Обновување на Способностите

Нарконон Балкан објективи
(За да ја зачуваме приватноста, сликата која ја прикажуваме не го прикажува директно Нарконон студентот или студентот кој има завршено Нарконон програм.)

Се чувствувам многу среќно и сум многу весел поради тоа што со правењето на вежбите за обука и објектив вежбите многу работи се променија во мојот ум, моето тело и мојот карактер. Тие биле потиснати и уништени од моето тешко конзумирање алкохол во период од 38 години.

Се чувствувам смирен, смирено донесувам одлуки и смирено извршувам команди и наредби, што за разлика од порано сум бил постојано напнат и секоја работа сум ја извршувал со инает и нервоза. Пред да започнам со курсот Објективи ми требаше подолго време за да разберам нешто или да го вклучам умот, често заборавав и се прашував дали имам некоја болест како Алцхајмеровата. Сега умот ми работи одлично, тоа ме прави среќен и сфатив дека тоа ми било од конзумирањето алкохол. Благодарение на курсот Објективи умот повторно почна да ми работи како што треба.

„Воглавно имам многу придобивки, победи и промени кои ќе ми помогнат понатаму во животот“
Објектив вежба
Нарконон објективи

Правејќи ги објектив вежбите добив и многу сознанија за мојот живот поточно за грешките кои сум ги правел во животот и сега знам како понатаму да се справувам за да не ми се повторуваат. Воглавно имам многу придобивки, победи и промени кои ќе ми помогнат понатаму во животот.

За сите мои досегашни успеси сум благодарен на технологијата на Нарконон, на студентите и на супервизорите кои ми помогнаа за време на објективите да истраам во вежбите и да го извлечам максимумот од секоја вежба. Без нив немаше да стигнам до најголемите победи во мојот живот.

Студент на Нарконон Балкан – В.П.

АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА