Победи од Детоксикацијата - Нов Живот

Во програмата за Детоксикацијата – Нов Живот на лицето му се даваат терапевтски дози на минерали, витамини и масла во врска со времето поминато во сауна и умерено секојдневно вежбање. На овој начин, остатоците од дрогите се испуштаат од масно ткиво. Овие хемикалии потоа се ослободуваат од телото преку потење. Програмата која се прави со помош на сауна е точно пресметан протокол што гарантира дека токсините растворени од масното ткиво се целосно испуштени од системот и не влегуваат повторно во крвотокот.


Детоксикација сауна нарконон балкан
Студент на Нарконон Балкан – Ф.В.

„Со почнувањето на Детоксикацијата – Нов Живот и вадењето на остатоците од дроги од моето тело, од ден на ден се чувствувам подобро. Не сум повеќе мрзелив туку напротив сега имам енергија. Почнав да се будам наспан, одморен и можам да бидам повеќе активен. Физички сум поздрав, ми се смени изгледот и ми се врати бојата на лицето. Дури сега почнав да го осеќам своето тело. Успеав да ги откажам цигарите бидејќи забележав дека ми пречат.“

„Радоста се всади во моето срце, а телото ми е чисто и совршено. Моментално сум сеуште во процесот на детоксикација, а имам толку многу победи.“

Студент на Нарконон Балкан – Ф.В.

АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА