Позитивна промена

Narconon Balkan
(Слика од DavideAngelini/Shutterstock.com)
 

Одговорно можам да кажам дека кај мене има драстична позитивна промена, од самиот почеток на Нарконон програмот. Дојдов до многу сознанија и победи, сфатив дека детоксот е многу важен процес за еден човек. Сите отрови кои ги ставаме во нашето тело се многу штетни (лоша исхрана, алкохол, дрога, итн.) се работи кои може да доведат до некоја болест но може да доведат и до смрт, па затоа тука постои детоксикацијата, постапка со која се исфрлуваат отровите од телото.

„Сега се чувствувам одлично, спремен сум за понатамошни предизвици и победи!“

За време на детоксот поминував низ многу успони и падови, моето расположение се менуваше од ден во ден, потешкотии кои мислев дека нема никогаш да исчезнат. Но исчезнаа, моето расположение се врати во нормала, се заврши со еден успешен и убав крај. Сега се чувствувам одлично, спремен сум за понатамошни предизвици и победи!

Б.И. студент на Нарконон програмот


АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА