Среќно семејство

Narconon Balkan
(Слика од Gorodenkoff/Shutterstock.com)
 

Со курсот менување на состојбите можам да забележам дека имам поминато многу тежок живот. Не сум знаел да справам ниту една ситуација. На првите препреки што сум наидувал јас сум се откажувал и се околу мене се рушеше како кула од карти. Тоа што сум го правел покажува дека постојано сум бил во опасност,сум бил многу неетична личност. Мојот татко се трудеше да ми вметне дисциплина,но јас правев премногу штета на се околу мене и се беше без успех. Конечно мојата состојба е завидно подобрена,се искачувам во нагорна линија низ животот, целото моето семејство е среќно и може да се наслони на мене.

Благодарам од срце на целиот тим во Нарконон Балкан!

М.Л. студент на Нарконон програмата


АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА