Спремна за Нов Живот

 студент

Програмата на Нарконон започнува со немедицински процес на одвикнување наменет да му помогне на поединецот да се симне од дроги најбрзо и најлесно што може. 

Во текот на овој чекор, специјалистите за одвикнување на Нарконон се постојано достапни за да им помогнат на студентите додека поминуваат низ тешкотиите за време на откажувањето од дроги.

Персоналот на Нарконон го следи спиењето, храната, внесот на течности и општиот напредок низ процесот. Исто така, тие испорачуваат и нежни техники за телото познати како асисти, кои помагаат да се ублажат грчевите, непријатностите и болките во телото. 


Приказна за успех од студент кој го заврши овој чекор

Од првиот ден кога дојдов во Нарконон Балкан и започнав со Одвикнувањето ми беше тешко. Се чувствував депресивно и имав физички и ментални кризи. Како што поминуваа деновите ги надминав кризите и секој ден ми беше се подобро и подобро.

„Осетив како ми се разбистри умот и сега сум презадоволна од самата себе што постигнав ваков голем успех.“

Осетив како ми се разбистри умот и сега сум презадоволна од самата себе што постигнав ваков голем успех. Сега сум со многу позитива и спремна за нов живот.

Студент на Нарконон Балкан – А.Н.


(За да ја зачуваме приватноста, сликата која ја прикажуваме не го прикажува директно Нарконон студентот.)

АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА