Jас одлучувам за мојот живот

Стабилизиран. Да, денеска со сигурност можам да кажам дека сум стабилизиран во просторот. За тоа се заслужни вежбите кои ги правев. Со помош на овие вежби јас си повратив голем број на изгубени способности, но исто така се здобив и со многу други кои понатаму ќе ми користат во животот..

Си го подобрив сонот. Кога се будам сум полн со енергија и подготвен за новиот ден.

Немам потешкотии во физичките работи, работам со љубов.

Научив да играм тимски. Имам контрола над работите околу мене. Се чувствувам прекрасно. Зголемена перцепција. Удобно се чувствувам кај и да сум, лесно се соочувам со проблемите. Научив да бидам истраен во работите кои ги правам. Успеав да го победам стравот, а воедно и срамот кои ме спречуваа да си ги постигнувам целите.

Сега јас одлучувам што понатаму со мојот живот – продолжувам со продуктиивен живот , живот без дроги.

Сега сум дел од сегашноста.

Си ја подобрив комуникацијата.

Не постои веќе ништо што би ме плашело или пак спречувало во моите достигнувања.

Љ.Л – СТУДЕНТ ВО НАРКОНОН БАЛКАН

АВТОРОТ

Filip Fidanovski

Filip is a Narconon Graduate who is now working as Director of Promotion & Marketing at Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА