Мојата фамилија е среќна

Narconon Balkan
(Слика од oatawa/Shutterstock.com)
 

Разбрав дека со моето земање на дроги сум имал грешен поглед на животот. Предходно мислев дека и да престанам да земам дрога се околу мене ќе биде тажно, исполнето со лаги и превари и многу тажни моменти. Тука гледам дека од тоа нема ништо, светот не е тажен и не е исполнет со сите тие нешта. Комуникацијата со мојата фамилија предходно беше сведена на викање и кавги, сега неможам да ја опишам среќата во нивните очи. Мојата свест е зголемена, сфатив дека можам да го живеам животот на убав начин, сега очекувам добри и среќни моменти затоа што работам за истите.

П.Ф. студент на Нарконон програмата


АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА