Не Се Срамам Од Моето Минато

Животот секој од нас го живее на различен начин, но сите нас не сплотува едно нешто—ЉУБОВТА. Љубовта е најмоќна, таа ми помогна кога ми беше најтешко да станам, да се исправам и да продолжам. Да ставам крај на сопствената зависност и да му се вратам на продуктивниот живот—ЖИВОТ БЕЗ ДРОГИ.

Удобно се чувствувам кај и да сум.

Имам контрола врз самиот себе.

Поистраен сум во нештата.

Сите вежби кои ги правев досега, кои се дел од Нарконон Програмата, придонесоа да си ги повратам моите изгубени способности, но исто така да се здобијам со нови и уште подобри способности кои ќе ми го олеснат уште повеќе животот.

Конечно се чувствувам мирен, спокоен. Јас самиот одлучувам за самиот себе.

Се стекнав со една огромна способност за која можам да кажам дека не ни знаев дека постои—тимска работа—помагање на некој друг.

Со правилната комуникација ќе си ги постигнувам моите цели.

Немам страв, вознемиреност, колебливост или било какви други неудобни чувства.

Се изгуби и мојот срам, сега можам со гордост да зборувам за моите успеси, да правам споредба како бев и каков сум сега.

Д.О—СТУДЕНТ ВО НАРКОНОН БАЛКАН

АВТОРОТ

Narconon Balkan

Drug problem does not destroys only the addict, but also the people around him who love him. At Narconon, we are dedicated to one thing: helping you overcome addiction for good. The unique Narconon program offers unprecedented results.

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА