Победник

Narconon Balkan
(Слика од swissmediavision/iStockPhoto.com)
 

Кога го почнував овај чекор од програмата искрено мислев дека е губење на време, но на овај дел јас сменив и научив многу работи за мене. Вистински си ги увидов и признав грешките кои сум ги направил и заради кои сум се навраќал во дрога. Најдов решенија за сите тие грешки и ја стекнав целосната контрола над себеси. Сега сум смирен човек и моето внимание е во сегашноста, нормално комуницирам со луѓето околу мене, можам да препознаам кој ми мисли лошо а кој добро. Во Нарконон Балкан достигнав состојба која не би ја менувал за ништо затоа што борбата со себеси е навистина тешка, но на крај излегувам како победник од таа борба!!!

Ф.П. студент во Нарконон Балкан


АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА