Почнав да се сакам и почитувам себеси

Студент на Нарконон Балкан - Н.А. Објетктиви
Студент на Нарконон Балкан - Н.А.

Можам слободно да кажам дека сум презадоволен од Објективите. Чувствувам големо подобрување физичко, духовно и умствено.

Многу сум посмирен и помалку избувлив на мали ситници, таа особина претходно многу ми сметала во животот. Со работењето на Објективите сфатив многу работи за мојот живот, си ги увидов грешките што сум ги направил во минатото. Сфатив дека треба да му се радувам на животот и да нам како да уживам во него. Почнав да се сакам себеси и да се почитувам, а не да се замарам што и како сум правел во минатото.

Сите грешиме во животот, но битно е да сме волни да си ги поправиме грешките и никогаш да не ги повториме. Ми се врати самодовербата а со тоа и решителноста за понатаму да успеам во животот. Искрено свеста ми е на многу поголемо ниво и со тоа увидов и понатаму увидувам многу работи за мене и мојот живот и сите што ме опкружуваат. Со разбудена свест се гледам од друг агол во мојот живот, и минатото и иднината, но уживам во сегашноста. На крајот приметив и дека побрзо и полесно заспивам, а и цврсто спијам.

Увидувам дека Објективите ми сменија многу работи, а со тоа ме направија да сум многу среќен и многу поспремен за предизвици.

Студент на Нарконон Балкан - Н.А.
АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА