Повторно ми се врати Желбата за Живот

Нарконон – Балкан

Пред многу години имав пробано хероин и од тогаш започна мојот ужас и пекол. 8 години мојот живот беше како мрак, мизерија и секојдневно тонев се повеќе и повеќе. Многу пати предходно пробував сам да ја надминам зависноста, но сето тоа беше како еден магичен круг во кој немаше крај.

Доброто е во тоа што имам прекрасна фамилија која што никогаш не се одкажа од мене и ми овозможи да ја започнам програмата на Нарконон. После 3 годишна самостојна борба решив да дојдам во Нарконон и да го правам програмот. Најпосле сватив дека неможам сам и дека ми е потребна помош. Решив конечно да го средам сопствениот живот и да го направам моето семејство среќно.

“Почнав повторно да се чуствувам како човечко битие. Сега сум многу посреќен и посвесен.”

Првите денови ми беше тешко неможев да јадам, имав ужасни болки и пет дена неможев да заспијам. Благодарение на витамините и минералите го надминав сето тоа. Од ден на ден чуствував како полека но сигурно се исправував и застанував на нозе. Почнаа повторно да ми се враќаат чувствата и емоциите. Почнав повторно да се чуствувам како човечко битие. Сега сум многу посреќен и посвесен. Едноставно повторно ми се врати желбата за живот и подобро утре.

Студент од Нарконон – Балкан Ѓ.Н.


(За да ја зачуваме приватноста, сликата која ја прикажуваме не го прикажува директно Нарконон студентот или студентот кој има завршено Нарконон програм.)

АВТОРОТ

Narconon Balkan

Drug problem does not destroys only the addict, but also the people around him who love him. At Narconon, we are dedicated to one thing: helping you overcome addiction for good. The unique Narconon program offers unprecedented results.

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА