Si droga shkatërroi jetën time dhe Narkonon e shpëtoi atë

Young man dancing on the street

Ndërkohë që isha përdorues i drogës, vlerat e mia në jetë u kthyen të gjithë dhe nuk munda të shihja se sa gjëra të këqija ishin.

Kur fillova të përdornin drogë, isha duke pasur probleme të përditshme me familjen time. përfundimisht, I krijua kaq shumë probleme që I humba besimin e tyre. Mendova se mund t'i zgjidhja problemet duke shkuar dhe duke përdorur drogë.

Unë nuk isha I sinqertë me të fejuarën time të mëparshme. I gënjeja asaj dhe I mashtrova. Së fundi, e humba.

Unë fillova të qëndroja larg miqve të mi të vjetër dhe në vend të kësaj, fillova të varem me djemtë që po përdorin drogë si unë. çdo gjë dukej e mirë për mua në atë kohë, por më shumë probleme po vinin. Dhe ata u bënë më të mëdha dhe më të mëdha.

Në komunitetin tim, nuk po ndihmoja asnjeri tjetër, po thyeja ligjin, duke luftuar me policinë, duke ngarë shpejt dhe duke vënë në rrezik jetën time dhe jetën e të tjerëve. kur i shikoja njerëzit e tjerë, mendoja se ishin të gjithë të këqij. por kur e shikoja veten time, mendoja se isha i përsosur. Në të vërtetë, unë kam shpenzuar shumë para çdo ditë dhe shpenzuar çdo natë me njerëz që unë nuk I njoh.

Unë nuk u kujdes për asgjë në botën rreth meje. Unë nuk u kujdes se çfarë i dëmtuar. Mendja ime ishte e fiksuar në drogë dhe asgjë tjetër.

Kur fillova programin e rehabilitimit të drogës Narconon, fillova të shihja gjërat nga një pikëpamje tjetër. kam ndryshuar gjithçka këtu që nuk mund të ndryshoja para se të isha duke përdorur drogë. për mua ky ndryshim është I pavlefshëm. Nuk ka para të mjaftueshme në botë që mund të paguhen për atë lloj ndryshimi në jetën time. Kjo është ajo që ka bërë ky program për mua.

L.C. — Student at Narconon Balkan

АВТОРОТ

Narconon Balkan

Drug problem does not destroys only the addict, but also the people around him who love him. At Narconon, we are dedicated to one thing: helping you overcome addiction for good. The unique Narconon program offers unprecedented results.

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА