Поспособен за да успеам

поспособен за успех нарконон балкан лични вредности курсеви
(За да ја зачуваме приватноста, сликата која ја прикажуваме не го прикажува директно Нарконон студентот или студентот кој има завршено Нарконон програм.)

Многу сум задоволен од изучувањето на курсот Лични вредности и многу работи што сум ги правел, сега ми стана јасно зошто било така. Конечно си ги повратив моите лични вредности и мојот интегритет. Го изработив курсот потполно чесно и како што треба.

Соочувањето за штетните постапки кои ги имам направено во минатото ми е зголемено и подготвен сум да превземам одговорност за оние кои можам да ги поправам. Чесен сум спрема себеси, а и спрема другите, не се воздржувам од комуникација и акција поради работите што сум ги направил и знам што е исправно а што погрешно.

„Почувствував големо олеснување. Сега имам зголемена волност за живот и за постигнување на моите цели.“

Не правам компромиси со својата реалност и сум полн со ентузијазам а и поспособен за да успевам во животот. Спремен сум конечно да ја запрам спиралата на опаѓање и да живеам живот кој е среќен , исполнет, здрав, полн со енергија, ентузијастичен и без дроги. Исто така ги увидов старите навики и можам да бидам ослободен од нив. Почувствував големо олеснување. Сега имам зголемена волност за живот и за постигнување на моите цели.

Студент на Нарконон Балкан – Т.Н.

АВТОРОТ

Narconon Balkan

НАРКОНОН БАЛКАН

ЕДУКАЦИЈА И РЕХАБИЛИТАЦИЈА ОД ДРОГА

Добијте помош сега
ЈАВЕТЕ СЕ НА