НАЈНОВИ ВЕСТИ

Filip Fidanovski in ТВ гостувања
14, ноември 2019

Волјата клучна во борбата против дрогата

За оној кој длабоко зачекорил во светот на дрогата, враќањето во реалноста претставува вистински предизвик и макотрпен процес. Но, за да се победи злото кое се јавува во разни форми на наркотици, пресудна е волјата и одлучноста да се истрае на тој пат.

прочитај повеќе...

Filip Fidanovski in ТВ гостувања
5, февруари 2017

“ПОДГОТВЕНА ЗА НОВИ УСПЕСИ„

После завршувањето на вежбите за комуникација и контрола имам многу големи придобивки, многу големи успеси. Најважното и првото нешто што го постигнав беше да бидам удобно, т.е. да се чувствувам удобно секаде и во секоја ситуација.

прочитај повеќе...

Filip Fidanovski in ТВ гостувања
4, февруари 2017

Информирање на јавноста за успесите во Нарконон Балкан

Нарконон Балкан продолжува кон остварувањето на својата цел: “Повеќе луѓе ослободени освојата зависност„ “Поголем број спасени човечки животи„

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Помош во Општеството

Исто како во времето пред да земам дрога

Почнав да се сакам и почитувам себеси

Успешна и Среќна личност Ослободена од зависноста

Враќање во Општеството

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ