НАЈНОВИ ВЕСТИ

Filip Fidanovski in новости
12, мај 2018

Фејсбук помага во борбата против опиоидната зависност

Фејсбук помага во борбата против опиоидната зависност Каде би бил светот без Фејсбук? Со години, социјалнaта мрежа е место каде што може да се стигне до пријателите и семејството, да видиме што прават бившите, да најдеме смешни слики и да гледаме видеа на работа.

прочитај повеќе...

Filip Fidanovski in новости
17, јануари 2017

Одвикнување од зависностите - шанса за нов почеток

Нарконон Балкан продолжува со својата активна промоција. Единствена цел на овие промоции е што поголем број на луѓе ослободени од своите зависности, што поголем број на продуктивни членови на општеството, ПОГОЛЕМ БРОЈ НА СПАСЕНИ ЧОВЕЧКИ ЖИВОТИ .

прочитај повеќе...

Filip Fidanovski in новости
19, ноември 2016

Една јоклама со Александра и Стевчо од центарот „Нарконон“, на ТВМ Телевизијa.

Нарконон Балкан како дел од својата промоција ги вклучи и гостувањата во контактни емисии.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Што постигнав со завршувањето на курсот Објективи?

Лошите луѓе и моите Одлуки

Злоупотреба на Седативи и Хипнотици

Сигурност и Самодоверба на највисоко ниво

Објективите и Сегашноста

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ