НАЈНОВИ ВЕСТИ

Потиснување на Чувствата

Здраво, сакам да го споделам моето сознание од вчера. Мислам не откривам топла вода но сакам да споделам со вас за мене важно сознание кое го разбрав. Не дека не го знаев, всушност го сфатив еднаш за секогаш.

прочитај повеќе...

ПОБИСТРИ МИСЛИ

Дел од Нарконон Програмата е делот за Детоксикација или делот каде учесникот во Нарконон Програмата го чисти своето тело од отрови. Детоксикацијата е комбинација од вежби во вид на трчање, потење во сува сауна и внимателен режим на исхрана и хидратација на телото.

прочитај повеќе...

Се чувствувам како прероден

Јас на почетокот не верував дека Програмата за Детоксикација помага, но се докажа спротивното—дека навистина помага. Се чувствувам како прероден. После 10 години зависник постигнав да се ослободам од тоа. Беше тешко но на крајот се исплати сето тоа.

прочитај повеќе...

СЕ ЧУВСТВУВАМ МНОГУ СИЛНО

Денес завршив со делот Детоксикација и се чувствувам прекрасно. Чувствувам многу големи промени кај мене. Најголем успех и најважно за мене е тоа што чувствувам дека во моето тело повеќе нема отрови, нема остатоци од дроги. Се чувствувам многу силно. Размислувам многу појасно.

прочитај повеќе...

Се грижам за себеси и водам здрав живот

Пред да започнам со Програмата за Детоксификација бев личност без енергија, без волност, што и да почнев да работам, се откажував, не можев да размислувам логично, а ни да реагирам брзо.

прочитај повеќе...

“ВЕРУВАМ ВО СЕБЕ„

Завршив со Детоксикацијата и можам да кажам дека се чувствувам прекрасно. Задоволна сум и горда на самата себесо тоа што успеав да го достигнам, за моето тело и за мојот ум. Кога започнав немав многу енергија, но вложував многу големи напори сето тоа да го издржам.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Нарконон ми ги даде потребните алатки за брзо да се вратам на правиот пат

Чисто Тело и Бистар Ум – Резултати од Детоксикацијата Нов Живот

Почнав повеќе да го сакам и ценам животот

Цврста одлука за промена

Невероватно искуство е програмата на Нарконон

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ