НАЈНОВИ ВЕСТИ

Комуникациските вежби, важноста на вниманието и да се Биде Таму

Во Програмата на Нарконон, веднаш после Детоксикацијата се прават уникатни вежби кои ги подобруваат способностите за комуникација и контрола. Овие вежби имаат за цел да го обучат лицето да ги испорачува Објективите.

прочитај повеќе...

Штетата која ми ја предизвика дрогата

Сега кога почнав да живеам живот без пороци , точно увидов каква штета ми имала причинато дрогата.

прочитај повеќе...

Што е потребно за да се ослободите од дрога

Ајде да се соочиме со тоа, ако сте вообичаен корисник на дрога и алкохол кој од време на време сонувате откажување, или ако сте жена или татко на некој кој е зависник и кој ви кажува дека тој или таа сака да престане, мора да се чувствувате прилично изгубени знаејќи што е потребно за да го вратиш животот на твојот сакан на вистинскиот пат.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Соочувањето и моето внимание

Не ми требаат дроги за да се чувствувам добро

Волјата клучна во борбата против дрогата

Мојата одлука да Бидам Таму и да Соочувам

Комуникациските вежби, важноста на вниманието и да се Биде Таму

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ