НАЈНОВИ ВЕСТИ

Спремна за Нов Живот

Осетив како ми се разбистри умот и сега сум презадоволна од самата себе што постигнав ваков голем успех. Сега сум со многу позитива и спремна за нов живот.

прочитај повеќе...

Првиот чекор кон успех - Одвикнување Без Употреба на Дроги

Првиот ден кога дојдов во овај центар бев малку скептичен, ми изгледаше нереално дека оваа програма навистина може да ми помогне.

прочитај повеќе...

Повторно ми се врати Желбата за Живот

Пред многу години имав пробано хероин и од тогаш започна мојот ужас и пекол. 8 години мојот живот беше како мрак, мизерија и секојдневно тонев се повеќе и повеќе.

прочитај повеќе...

НЕ СЕ ОТКАЖАВ

Нарконон Програмата е составена од неколку чекори. Секој чекор од Програмата му помага на поединецот полесно да ги надмине сите потешкотии кои ги има поради зависноста. Првиот чекор е Одвикнување од дроги без помош на дроги.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Три години по завршувањето на Нарконон програмата

Најава за мојот нов живот без дроги

Важноста на Етиката и Одговорноста

Не сум верувал дека ќе успеам

Волја и сила да се борам за тоа што го сакам

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ