НАЈНОВИ ВЕСТИ

Narconon Balkan in Success Story
3, април 2017

Едноставно успеав

Се чувствувам многу убаво, среќна сум сама со себе. После овој курс сватив многу работи каде сум грешела и што всушност ме довело во ситуацијата во која бев. Сега кога сум чиста од дроги и алкохол, како моето тело, така и мојот ум.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Success Story
1, април 2017

Со нова енергија кон нови победи

Многу сум задоволна од овој курс. Сега сваќам дека сум поминувала низ состојби за кои не сум била ни свесна. Сум била во состојба на штетност, кога нон стоп сум нанесувала штети на луѓето околу мене, на работа и на целата околина.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Success Story
27, март 2017

МОЈАТА СИГУРНОСТ Е НАЈГОЛЕМ УСПЕХ

После завршувањето на курсот “Надминување на нестабилноста во животот„ научив какви типови на луѓе постојат, кои се нивните карактеристики, како да ги препознавам личностите кои имаат најдобри намери и оние кои сакаат да да уништуваат и да прават другите околу нив да е успеваат во животот.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Success Story
15, март 2017

Јас сум причина за тоа што ми се случува

Откако завршив со курсот Лични Вредности чувствувам големо олеснување, особено по завршување на последната вежба од курсот.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Success Story
20, јануари 2017

Станав Посвесен и Со Поголема Трпеливост

После програмата за Детоксикација почнав со другиот дел од Нарконон Програмата . Самиот не можев да поверувам дека со помош на вежбите што ги правев човек може толку многу да се промени.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Success Story
17, јануари 2017

Можам Да Имам Контрола Над Самиот Себе

Денес дури ги правев предвидените вежби, кои се дел од Нарконон Програмата, имав многу голем успех. Секогаш сам треба да донесувам одлука за тоа како ќе ми се одвиваат работите. Целиот мој живот зависи само од мене и од никоја друг.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Success Story
16, јануари 2017

“Јас, Свесен“

Колку лесно човек може да се прилагоди на сегашниот момент без да почувствува потешкотии а да нема потреба да направи големи промени на самиот себе.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Success Story
16, јануари 2017

Моја Е Одговорноста За Се Што Ми Се Случувало Во Животот

Во минатото животот никогаш не сум го сваќал сериозно, на се сум гледал како на шала. Никогаш не сум обрнувал внимание на луѓето околу мене, на тоа дали сум во добар однос, дали имам добра комуникација со нив. Најважно ми било секогаш само моите потреби да бидат задоволени.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Success Story
5, јануари 2017

Ми Се Врати Довербата

Се чувствувам многу убаво! Конечно се уверив самиот себеси дека мојот живот е ПРЕКРАСЕН ! Подготвен сум да бидам продуктивен член во општеството и во моето семејство. Повеќе не постојат никакви проблеми во мојот живот кои би можеле да го попречат моето дејствување во сегашно време.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Success Story
5, јануари 2017

Мојата Свесност Е Зголемена

Во текот на курсот ОБЈЕКТИВИ деновите ми беа Ups and Down. Имаше денови кога се чувствував многу изморено , не бев расположен за ништо; но имаше и денови кога се чувствував многу убаво. Секој ден осознавав по нешто ново, нешто кое ми било секојдневие, а јас не сум го приметувал.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Кулата за прв пат не е од карти

Среќен сум што конечно се менувам како личност

Потиснување на Чувствата

Сознанија за Семејството и Пријателите

На вистинско место во вистинско време правам вистински нешта

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ