НАЈНОВИ ВЕСТИ

Narconon Balkan in Приказна за успех
28, септември 2023

Лаги во кои сум верувал

Моите уверувања од психијатрите почнаа да се менуваат и сите дијагнози кои предходно ми беа препишани ги снема. Депресија,анксиозност, биполарно растројство и шизофренија биле само едни големи лаги во која сум верувал толку години.

прочитај повеќе...

Нов начин на размислување

Несвесно со толку многу дроги во моето тело и ум директно му наштетив на општеството и му створив 4 нови зависници на хероин како што мене ме створија пред 9 години.

прочитај повеќе...

Мојата фамилија е среќна

Комуникацијата со мојата фамилија предходно беше сведена на викање и кавги, сега неможам да ја опишам среќата во нивните очи.

прочитај повеќе...

Среќни моменти

Тука гледам дека од тоа нема ништо,светот не е тажен и не е исполнет со сите тие нешта.

прочитај повеќе...

5 години послем Нарконон Програмата

Горд сум на тоа што сум сега и секогаш споделувам со секого за моето завршување во Нарконон Балкан тоа ми го спаси животот.

прочитај повеќе...

Вистински среќен

Незнам на кој начин и со кои зборови да го објаснам, но оддеднаш почувстував голем бран на позитивна енергија, храброст и отпорност на се што носи животот

прочитај повеќе...

Имам сила и моќ

Од ден на ден гледам како се откривам самиот себе, разбрав дека не постигнуваме ништо со дрогата, само се уништуваме самите себеси се околу нас.

прочитај повеќе...

Втора шанса

Предходно имав многу ноќи во кои не спиев, многу лоши денови и многу несреќен живот.

прочитај повеќе...

Не менувам ништо

Сватив дека мојата одлука за идењето во Нарконон програмата е најпаметното нешто кое сум го направил и дека без дрога јас функционирам многу подобро,поенергичен и појак сум на секое поле.

прочитај повеќе...

Спремен за вистински живот

По одреден временски период видов дека ми е многу подобро без дрога и алкохол па почнав да се чуствувам како никогаш да сум немал проблем со зависност.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Фокус на Иднината

Евидентна Промена

Самоуверена и Храбра

Вратен на вистинскиот пат

Победник

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ