НАЈНОВИ ВЕСТИ

Narconon Balkan in Oбјективи
9, март 2019

Личност полна со самодоверба и волја

Во програмата на Нарконон се вклучени уникатни вежби кои се наречени објективи , кои му помагаат на поединецот да го тргне своето внимание од минатото и да го насочи истото кон сегашноста.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Oбјективи
26, мај 2018

Успехот лежи во добрите работи

Во почетокот не ги сваќав објективите сериозно и мислев дека се само едни обични вежби, но потоа почнав да чувствувам промени кај себеси. Најпрво почувствував како имам контрола врз сопственото тело и умот, а потоа ми се повратија и чувствата.

прочитај повеќе...

Никогаш не сум била посреќна и поослободена

Додека патував низ овој дел од курсот се запознав со многу нови гледишта, искусив многу силни и интересни работи за мене и за мојата личност. Низ патувањето првиот стоп ми беше амфетаминот кој ми предизвикуваше многу непријатности, но сега си простив на себеси дека сум го земала.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Среќна сум што можам да го дочекам својот роденден жива и здрава

Нов живот полн со убавина

Трајни придобивки

Дознав кои се моите лични вредности

Зависност

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ