НАЈНОВИ ВЕСТИ

Победник

Вистински си ги увидов и признав грешките кои сум ги направил и заради кои сум се навраќал во дрога.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Приказна за успех
13, септември 2023

Горд и Среќен

Најважно според мене е човек да се чувствува гордо и среќно во тоа што го работи. Материјалните нешта ќе дојдат сами по себе како награда за трудот кој сме го вложиле.

прочитај повеќе...

Феникс

Го сакам ова општеството и спремен сум да му придонесам на истото затоа што се воздигнав до небото како феникс.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Приказна за успех
15, февруари 2023

Мојата борба со зависноста

За прв пат на Нарконон програмата почуствував дека не сум сама и дека има луѓе што вистински ме разбираат и што сакаат да ми помогнат. Се променив од темел, мојата фамилија како да оживеа повторно со мене и моите промени.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Oбјективи
14, јануари 2020

Спремен за нов живот

Нов ден и нови победи. Денес стварно се чувствувам многу весело. Во текот на работењето на објектив вежбата добив многу сознанија и многу бизнис идеи, што за разлика од пред три месеци и некој да ми ги спомнеше овие идеи јас само ќе ги игнорирав поради тоа што немав сила а ниту пак волја за да направам нешто.

прочитај повеќе...

Нарконон ми даде многу повеќе од една рехабилитација

По запознавање со начинот на работа на Нарконон , тотално ми се промени сликата во глава што ја имав за процесот на рехабилитација, самиот збор повеќе не ми ствара негативен набој или не ми дава морбидно чувство. Се ова е поради тоа што Нарконон ми даде многу повеќе од една рехабилитација.

прочитај повеќе...

ПОЧНАВ ДА РАЗМИСЛУВАМ

Благодарение на Нарконон Програмата станав многу посигурна, многу постабилна личност со поголема волја и поголема заинтересираност за мојот живот.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Фокус на Иднината

Евидентна Промена

Самоуверена и Храбра

Вратен на вистинскиот пат

Победник

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ