НАЈНОВИ ВЕСТИ

Помош во Општеството

Во периодот кога користев дроги, зборот „ПОМОШ“ немаше никакво значење во мојот универзум, гледав на тоа како некој услуга да ми бара и треба да ми се возврати за тоа.

прочитај повеќе...

Враќање во Општеството

Враќање во Општеството Со почнувањето да земам дрога станав една деструктивна личност која ги кршеше законите и го мразеше целото општество. Кога бев под дејство на дрога имав многу ниска свест и не размислував многу за последиците.

прочитај повеќе...

Човек кој што придонесува во општеството

Човек кој што придонесува во општеството Еднаш во времето бев добар граѓанин во ова општество .

прочитај повеќе...

Filip Fidanovski in Зависност
11, септември 2019

Конечно сум ослободен од дроги

Во пролетта во 2014 година за прв пат пробав марихуана. Се наоѓав во дворот од моето училиште со другари и другарки. Една другарка изваде свиткан џоинт кој претходно го спремила. Отткако го запали џоинтот забележав како таа ужива додека пуши. Ми го подаде мене, јас повлеков неколку пати и почнав да се осеќам убаво и опуштено.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Животот е краток и треба максимално да го живееме

Поспособен за да успеам

Невозможното го направив возможно и се извадив од жив пекол

Конечно сум сигурен дека можам да живеам без дроги!

Победи од Детоксикацијата - Нов Живот

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ