НАЈНОВИ ВЕСТИ

8 години ослободен од дрога

Првото нешто што го направив е побарав помош од родителите и сестра ми. Тие не знаеа како да ми помогнат и побаравме стручна помош.

прочитај повеќе...

Ништо не ме спречува да живеам убав и мирен живот

Во моментов, после скоро 2 години DRUG FREE живот јас не гледам во проблемот - гледам во решението...

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Приказна за успех
15, септември 2022

Спремен да го искусам животот на свесно ниво

Oбновив многу способности, научив основни и многу применливи информации за животот, се самозапознав себеси, ги вратив своите лични вредности, си го вратив интегритетот и самодовербата и дефинитивно се справив со мојата зависност од дроги.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Oбјективи
18, јуни 2021

Почнав повеќе да го сакам и ценам животот

Курсот Објективи е нешто прекрасно што ми се има случено, го искусив многу убаво и едноставно сум презадоволен.

прочитај повеќе...

Успешна и Среќна личност Ослободена од зависноста

Самото доаѓање во Нарконон Балкан ми е најдобрата и најразумната одлука која што сум ја донел во мојот живот и се гордеам со тоа. Кога дојдов и требаше да почнам со Одвикнувањето , знаејќи дека нема никакви лекарства бев малку исплашен но сепак почнав.

прочитај повеќе...

Враќање во Општеството

Враќање во Општеството Со почнувањето да земам дрога станав една деструктивна личност која ги кршеше законите и го мразеше целото општество. Кога бев под дејство на дрога имав многу ниска свест и не размислував многу за последиците.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Фокус на Иднината

Евидентна Промена

Самоуверена и Храбра

Вратен на вистинскиот пат

Победник

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ