НАЈНОВИ ВЕСТИ

Ми се симна огромен товар од главата

Благодарение на Програмата за Детоксикација кај мене се подобрија многу работи. Еден од најдобрите успеси кај мене покрај тоа што си го исчистив телото од токсини е тоа што ми се покачи телесната тежина за 8 килограми, затоа што претходно бев многу слаб.

прочитај повеќе...

Filip Fidanovski in Детоксикација
13, февруари 2018

Ми се врати желбата за нови предизвици и успеси

Во првите денови од кога започнав со Детоксикацијата—Нов Живот не почувствував некои поголеми промени или придобивки, но како што изминуваше времето најпрвин почна да ми се враќа енергијата.

прочитај повеќе...

Filip Fidanovski in Детоксикација
18, ноември 2017

Прекрасно е да си среќен

Се чувствувам прекрасно. Толку сум среќна што незнам како да се изразам. Срцето ми зрачи љубов во мене и во околината. Исполнета сум со светлина.

прочитај повеќе...

Filip Fidanovski in рехабилитација
18, ноември 2017

Сега знам како понатаму во животот

Откако го прочистив телото и се стабилизирав во просторот, јас ја изучив книгата за “Надминување на Нестабилноста во Животот”. Од неа научив многу работи кои ќе ми бидат корисни за понатака во мојот живот.

прочитај повеќе...

Желбата за алкохол исчезна

После завршувањето на Програмата за Детоксикација почнав да се чувствувам одлично, физички и ментално. Сите оние проблеми кои ги имав претходно – несоница, страв, нервоза, анксиозност, нередовно јадење, слаба концентрација, несигурност, треперење на рацете и многу други исчезнаа во потполност.

прочитај повеќе...

ПРИДОБИВКИ, УСПЕСИ И ПОБЕДИ ОД ДЕТОКС ПРОГРАМАТА

Денес ја завршив Детокс програмата. Пред да ја почнам програмата физички и ментално бев многу далеку, на полошо, од она што самиот јас го знаев за себе. Имав значително повисока килажа од таа што ја имав пред 5-7 години.

прочитај повеќе...

Filip Fidanovski in Детоксикација
22, август 2017

ПРОДОЛЖУВАМ СО УСПЕСИ

“На почетокот од Детоксикацијата имав недостиг на кондиција за време на трчањето. Едвај да можев со слабо темпо да истрчам 1-2 минути, по што имав болка во нозете и забрзано дишење. Кондицијата се подобруваше од ден на ден.“

прочитај повеќе...

Filip Fidanovski in objectives
16, август 2017

ЖИВОТОТ Е УБАВ

ЖИВОТОТ Е УБАВ Нарконон Програмата е составена од неколку чекори т.е. делови кои ја прават уникатна. Еден од тие чекори кој е веднаш после делот Детоксикација е Комуникациски вештини. Студент во Нарконон Балкан го споделува со вас неговиот успех токму на делот Комуникациски вештини.

прочитај повеќе...

ПОБИСТРИ МИСЛИ

Дел од Нарконон Програмата е делот за Детоксикација или делот каде учесникот во Нарконон Програмата го чисти своето тело од отрови. Детоксикацијата е комбинација од вежби во вид на трчање, потење во сува сауна и внимателен режим на исхрана и хидратација на телото.

прочитај повеќе...

Се чувствувам како прероден

Јас на почетокот не верував дека Програмата за Детоксикација помага, но се докажа спротивното—дека навистина помага. Се чувствувам како прероден. После 10 години зависник постигнав да се ослободам од тоа. Беше тешко но на крајот се исплати сето тоа.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Животот е краток и треба максимално да го живееме

Поспособен за да успеам

Невозможното го направив возможно и се извадив од жив пекол

Конечно сум сигурен дека можам да живеам без дроги!

Победи од Детоксикацијата - Нов Живот

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ