НАЈНОВИ ВЕСТИ

Narconon Balkan in Oбјективи
9, март 2019

Личност полна со самодоверба и волја

Во програмата на Нарконон се вклучени уникатни вежби кои се наречени објективи , кои му помагаат на поединецот да го тргне своето внимание од минатото и да го насочи истото кон сегашноста.

прочитај повеќе...

Одлуката која може да промени сè

Повторно е тоа време од годината, времето кога традиционално почнуваме да го разгледуваме нашиот живот и да видиме кои области би можеле да бидат подобрени. Време е за често страшната Новогодишна одлука.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Success Story
5, јануари 2017

Ми Се Врати Довербата

Се чувствувам многу убаво! Конечно се уверив самиот себеси дека мојот живот е ПРЕКРАСЕН ! Подготвен сум да бидам продуктивен член во општеството и во моето семејство. Повеќе не постојат никакви проблеми во мојот живот кои би можеле да го попречат моето дејствување во сегашно време.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Среќна сум што можам да го дочекам својот роденден жива и здрава

Нов живот полн со убавина

Трајни придобивки

Дознав кои се моите лични вредности

Зависност

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ