НАЈНОВИ ВЕСТИ

Narconon Balkan in Oбјективи
12, ноември 2020

Чуда се случуваат

Кога започнав со курсот после Детоксикацијата , во првите вежби од Објективите некако бев без волја, а сега се чувствувам добро, весел, храбат и горд на своите победи.

прочитај повеќе...

Потиснување на Чувствата

Здраво, сакам да го споделам моето сознание од вчера. Мислам не откривам топла вода но сакам да споделам со вас за мене важно сознание кое го разбрав. Не дека не го знаев, всушност го сфатив еднаш за секогаш.

прочитај повеќе...

Вистинска Слобода

Денес имав реализација колку само погрешно сум го сфаќал значењето на зборот слобода.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Oбјективи
17, февруари 2020

Обновување на Способностите

Обновување на Способностите (За да ја зачуваме приватноста, сликата која ја прикажуваме не го прикажува директно Нарконон студентот или студентот кој има завршено Нарконон програм.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Oбјективи
3, август 2019

Сознанија и Способности од Објективите

За време на оваа објектив вежба имам еден убав успех кој многу ќе ми биде корисен во иднина. Тоа е дека членовите од моето семејство повеќе не ги гледам како непријатели. Не се кријам од нив а и немам причина повеќе да го правам тоа.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Нарконон ми ги даде потребните алатки за брзо да се вратам на правиот пат

Чисто Тело и Бистар Ум – Резултати од Детоксикацијата Нов Живот

Почнав повеќе да го сакам и ценам животот

Цврста одлука за промена

Невероватно искуство е програмата на Нарконон

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ