НАЈНОВИ ВЕСТИ

Чисто Тело и Бистар Ум – Резултати од Детоксикацијата Нов Живот

Моите придобивки од Детоксикацијата Нов Живот се навистина големи. Можам да спијам мирно и конечно се будам лесно и полна со енергија. Јадам како што треба и внесувам многу повеќе течности за разлика од претходно.

прочитај повеќе...

Успеси и Придобивки за време на Детоксикацијата

Како Функционира Детоксикацијата - Нов Живот? Детоксикацијата - Нов Живот чија цел е ослободување од остатоците од дроги е составена од повеќе елементи.

прочитај повеќе...

Чувство на внатрешен мир

Детоксикацијата – Нов Живот е комбинација од здрава исхрана, вежби, потење во сауна и внимателно надгледуван режим на внесување течности. Со постап­ките кои се на програмата се разградуваат и исфрлаат токсичните остатоци кои се задржани во телото, дури и откако лицето престанало да користи дроги.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Детоксикација
3, октомври 2020

Кулата за прв пат не е од карти

Секој од нас барем еднаш во животот изградил, направил кула од карти или пирамида, наречете ја како сакате. Кула како кула, дувни, тресни, мрдни и таа паѓа. Паѓа и остава хаос позади себе. Картите стојат расфрлани насекаде во хаотична состојба, нестабилни, а кулата веќе ја нема.

прочитај повеќе...

Победи од Детоксикацијата - Нов Живот

Со почнувањето на Детоксикацијата - Нов Живот и вадењето на остатоците од дроги од моето тело, од ден на ден се чувствувам подобро. Не сум повеќе мрзелив туку напротив сега имам енергија. Почнав да се будам наспан, одморен и можам да бидам повеќе активен. Физички сум поздрав, ми се смени изгледот и ми се врати бојата на лицето.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Детоксикација
22, јануари 2020

Моќта на Програмата за Детоксикација - Нов Живот

Во програмата за Детоксикацијата – Нов Живот на лицето му се даваат терапевтски дози на минерали, витамини и масла во врска со времето поминато во сауна и умерено секојдневно вежбање. На овој начин, остатоците од дрогите се испуштаат од масно ткиво.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Детоксикација
15, ноември 2019

Не ми требаат дроги за да се чувствувам добро

Додека бев дел од програмата за прочистување Детоксикацијата - Нов Живот доживеав огромни успеси и победи. Се разбира, најважна и најзначајна победа е исфрлувањето на сите токсини од моето тело. Распоредот ми овозможи да го рестартирам мојот биолошки часовник. Спијам доволно и одлично, без кошмари и се будам поенергичен. Апетитот ми се врати а со тоа дојде подобрување на мојата телесна тежина, се поправив седум килограми. Исто така ментално и емоционално се чувствувам многу подобро и постабилно.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Детоксикација
5, ноември 2019

Со труд и јака волја до тело исчистено од Остатоците од Дрога

Кога требаше да почнам со Детоксикацијата – Нов Живот бев ненаспан и уморен, со слабо тело, блед во лицето, малку нервозен, растревожен и со заматен ум кој постојано мислеше на дроги…

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Детоксикација
1, ноември 2019

Постојат добри работи и вреди да се бори човек за нив

Кога пристигнав во Центарот за рехабилитација од дроги и алкохол - Нарконон Балкан бев тежок 57 килограми, омалаксан, изгубен, без волја и без никаква сила…

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Детоксикација
22, октомври 2019

Повторно се осеќам жив

Почетокот на Детоксикацијата Нов Живот ми беше физички и ментално тежок. Физички мислев дека нема да имам потешкотии но првиот ден веднаш после трчањето имав многу лоши и неподносливи болки, мислев дека нозете ми скапуваат, коските како да ми се ронат, а мускулите прегорени и не можев да стојам простум, морав да седнувам. Што и да почнев да правам, било каква физичка активност, почнував да се нервирам бидејки се осеќав како неспособен.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Ова е тоа што ми треба за успешен живот

Предизвици кои ме прават појака личност

Границата е таму каде што јас ќе ја поставам

Нарконон ми ги даде потребните алатки за брзо да се вратам на правиот пат

Чисто Тело и Бистар Ум – Резултати од Детоксикацијата Нов Живот

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ