НАЈНОВИ ВЕСТИ

Целосно сум спремен да управувам со својот живот

Одлуката за доаѓање и правење на Наркон Програмата беше мојата најдобра и најправилна одлука во мојот живот. Почнувајки од чекорот за Одвикнување успеав да го нормализирам спиењето и исхраната па со тоа бев спремен да почнам со Детоксикацијата – Нов Живот.

прочитај повеќе...

Конечно сум потполно сигурна во себе!

Не ми се верува дека ова ми е последната приказна за успех и незнам како да ги набројам сите мои успеси, победи и придобивки. Кога дојдов во Нарконон Балкан бев тотално неспособна, несигурна во секој мој потег и целосно уплашена, едноставно имав заборавено како да функционирам нормално и не ги перцепирав работите такви какви што се…

прочитај повеќе...

Животот е премногу убав кога си ослободен од дроги

За неполн еден месец функционирајки надвор од центарот како човек ослободен од дроги видов дека животот е премногу убав. Првите неколку дена ми беа тешки, поминувајки покрај местата каде што сум земал дрога во минатото имав неудобно чувство и постојано се вртев и гледав што се случува таму.

прочитај повеќе...

Свесен, етичен и конструктивен член на ова општество

Во првиот дел на Нарконон Програмата моите придобивки беа тоа што почнав да станувам посигурен во себе и после две недели да не мислам повеќе на дроги. Додека со Детоксикацијата Нов Живот се осетив сигурен и смирен, спиењето ми беше на највисоко ниво без да се будам навечер и да неможам да заспијам.

прочитај повеќе...

Ми се зацврсти одлуката никогаш повеќе да не посегнам дрога

Од самиот почеток имав големи победи, почнав да функционирам како нормален човек, да јадам како што треба, ми се врати сонот, едноставно се чуствував убаво, лесно и спремен за понатаму. За време на програмата за детоксикација доживеав различни промени.

прочитај повеќе...

Донесов одлука да помогнам на општеството

Пред да дојдам во Нарконон 4 месеци пробував да ја победам мојата зависност од која патев 5 години. Пробав и се обидував на најразлични начини, тотално се посветив на самиот себеси и почнав да напредувам, но не за долго бидејќи и телото и умот ми беа преполни со отрови и непотребни слики.

прочитај повеќе...

Технологија која ме изгради и ме направи горда и самоуверена

Неодамна завршив со програмата на Нарконон но гордо ќе се претставувам како студент на Нарконон, како што и цел живот ќе бидам. Додека работев на себеси имав прекрасни победи и не едно туку неколку преродувања.

прочитај повеќе...

Не ми треба алкохол за да можам да функционирам

По завршувањето на Нарконон програмата сум повеќе посветен и концентриран спрема работите кои што ги правам. Посмирено разговарам со луѓето околку мене и секој проблем го справувам со разговор.

прочитај повеќе...

Ја победив зависноста

Уникатната Програма на Нарконон дава неспоредливи и исклучителни резултати. Ви помага да се ослободите од зависноста и повторно да си го изградите вашиот живот без дрога. Дипломец од Нарконон Балкан го споделува својот успех постигнат благодарение на Нарконон Програмата.

прочитај повеќе...

СРЕЌАТА Е ИЗБОР

Она што го научив и стекнав како придобивки за време на Нарконон Програмата во Нарконон Балкан продолжив да го користам после завршувањето на Нарконон Програмата. Сето тоа ми помага многу да можам да функционирам нормално.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Како да се препознае кога едно лице почнува да зема дрога

Со труд и јака волја до тело исчистено од Остатоците од Дрога

Целосно сум спремен да управувам со својот живот

Постојат добри работи и вреди да се бори човек за нив

Вистински продукт на Нарконон Балкан!

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ