НАЈНОВИ ВЕСТИ

Колку лошо влијаат некои личности во нашиот живот?

Kурсот “Надминување на нестабилноста во животот“ ми помогна да сфатам колку лошо влијае некоја комуникација причинета од луѓето кои се околу нас.

прочитај повеќе...

Амфетамин и депресија

Амфетамин и депресија Бев многу депресивна и депресијата си ја “лечев“ со амфетамин. Се навлеков на амфетамин. Навлечи се на 2-3г амфетамин на ден и после нагло прекини па ќе видиш што е депресија.

прочитај повеќе...

Како делуваат дрогите врз умот?

Доведувањето на лицето во сегашно време не е целосен одговор. Лековите го поматуваат умот до тој степен што ослободувањето на лицето од овие ефекти бара прецизен и темелен пристап.

прочитај повеќе...

Што да направите кога ваш близок одбива да оди на рехабилитација

Што да направите кога ваш близок одбива да оди на рехабилитација Дел II од серија од два дела. Кликнете тука за Дел I. Апсолутно е срцепарателно. Го гледате влошувањето. Нечесноста. Болеста и многу често, криминал.

прочитај повеќе...

Што да направите кога ќе дознаете дека вашето дете е зависник

Само што дознавте нешто што е ноќна мора на секој родител… Вашето дете користи дрога. Секоја секунда е важна и за да продолжите напред, мора да донесете некои многу големи одлуки.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Приказна за успех
19, декември 2017

Ми се врати љубовта кон телото

Во минатото моето тело беше повредувано на многу начини, преголема болка чувствував насекаде, па полесно ми беше едноставно да го збришам од реалноста…

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Приказна за успех
19, декември 2017

Уживам во сегашноста

Оваа вежба беше навистина чудесно патување низ осознавањето на сегашноста. Сите ние како човечки суштества во нашите животи ја имаме улогата на набљудувачи на сегашноста. Токму тогаш кога ќе излеземе од таа улога и почнуваме да “набљудуваме“ во минатото или иднината почнува хаосот во нашата глава подоцна проектиран во реалноста.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Приказна за успех
18, декември 2017

Осознав премногу работи кои ќе ми го направат животот прекрасен

Секогаш во животот многу цврсто сум ги држела ситуациите кои реално ме повредувале, незнаејќи кога да пуштам или дали воопшто да пуштам без разлика на последиците.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Приказна за успех
17, декември 2017

Весела сум што можам да ги согледам нештата реално

По големата придобивка вчера, сознанието дека сум во улога на набљудувач многу ми помогна во денешниот објектив. На почетокот на вежбата физички давав отпор кон командите, чувствував болка на скоро цело тело која не ми даваше да ги примам командите.

прочитај повеќе...

Narconon Balkan in Приказна за успех
16, декември 2017

Научив да бидам чесен и како да ја вратам довербата кај фамилијата

Додека ги испишував овертите за мојата фамилија, забележав дека премногу сум ги повредувал, сум ги навредувал, сум ги правел нервозни, сум манипулирал со нив, сум ја оштетувал нивната сопственост, сум ги крадел.

прочитај повеќе...

НЕОДАМНЕШНИ ВЕСТИ

Среќна сум што можам да го дочекам својот роденден жива и здрава

Нов живот полн со убавина

Трајни придобивки

Дознав кои се моите лични вредности

Зависност

ПОПУЛАРНИ ВЕСТИ